Om oss

Maskinbearbetning är vår styrka

Härdteknik i Piteå AB erbjuder en rad olika tjänster riktat mot den tunga industrin. Vi har en bred kunskap inom tillverkning, maskinbearbetning, svetsning, konstruktioner, härdning- och värmebehandling. samt lång erfarenhet av att jobba mot pappersbruk, stålbruk, järnverk, järnväg, gruvor och byggföretag med fokus på stålkonstruktioner.

Vår totala verkstadsyta är 2500 kvadratmeter och vi har en lyftkapacitet på 10 ton. Med egen konstruktör leverar vi efter korta och kostnadseffektiva ledtider.

Med bland annat tre ISO-certifieringar och två EN-certifieringar är vi ett av Sveriges mest certifierade företag inom vårt område. Det är en tydlig kvalitetsstämpel på att vi brinner för vårt yrke och vår bransch. Vi är även stolta vinnare av tre Gaseller (2017, 2018, 2019) där vi tilldelats titlar som Mästargasell, Tillväxtföretagare, Tillväxtligan och Superföretagare.

Historia

Härdteknik grundades i Piteå 2008 och är idag ett dotterbolag till LN Industrimontage. Tillsammans utgör vi en företagskonstellation med både en stor maskinpark och djuplodad kompetens.

Om oss

EN DEL AV LN INDUSTRIMONTAGE

Härdteknik är en del av LN Industrimontage. Vi riktar oss främst till aktörer inom den tunga industrin i norra Sverige.